Vårt ansikte utåt

Vi söker just nu någon som på deltid aktivt kan hjälpa oss att synas. 

Du är: 

- drivande i att göra hemsidan snygg och tilltalande för den som tittar snabbt. Fixa snygga bilder med texter i bilden som lätt länkar vidare till rätt avdelning. 

- se till att saker är uppdaterade på hemsidan.

- gärna är duktigt på att fotoredigera - kunna göra snygga webshopbilder på produkter. 

- gärna har erfarenhet av SEO-optimering och kan jobba vidare med att aktivt optimera vår sida. 

- är självgående och driven i att fixa med facebook och instagram gällande vad som är aktuellt i företaget. 

Går bra att jobba på distans. Genom eget företag eller timanställning.


Säsongsjobb som naturvårdare - främst med lie och räfsa

Vill du sommarjobba med lie och räfsa?

Vi jobbar från 11 Juli tills allt är klart,
ibland ända in i november. Men extra jobb med röjning, fagning och annan naturvård kan finnas under säsong ända från våren! Så säsongen kan bli lång för den som vill vara ute och jobba fysisk mycket, i de finaste naturmiljöerna, under årets finaste månader!

Vi sköter ca 50ha värdefulla slåtterängar för hand. Det ingår även en hel del slyröjning på riktigt, dvs med hackor under marknivå.

Vi har jobbat med detta sedan 2006 och har en minst sagt gedigen kunskap i företaget. Förutom ren entreprenadslåtter, tillverkar vi orv, säljer lieutrustning och håller kurser.

Under sommaren har vi basläger ute på ängarna, tältar, lagar mat tillsammans, badar och tvättar ute. Ju längre du kan jobba desto bättre men inhopp på en vecka är också okej, särskilt om du redan anser dig behärska momenten skapligt.

Jobbet är tufft och krävande, det är lön efter prestation. Tempot är högt generellt. Alla behöver inte vara toppresterande men har man inte en riktigt bra grundkondition blir man lätt trött ändå. Är man skicklig och vältränad kan lönen var riktigt hög, 2021 hade de bästa nybörjarna över 300kr/h. Med vältränad menas här då att man tex utan vidare springer ett par mil i skogen och/eller har ett annat riktigt fysiskt jobb. Det är viktigt att händer och handleder är vana vid påfrestning från hårt arbete med redskap. Tränar du redan hårt , tex löpning eller orientering har du ett stort plus från början!

Arbetet innebär att du är borta hemifrån när du jobbar, vi jobbar även över helgerna men såklart får och bör man ta pauser och åka iväg ibland!

Mycket av det vi slår är i Östergötland men vi är även i Södermanland och norra Småland.Vänligen hör av dig på telefon till 0738-322559, mail info@slattergubben.se för intresse och mer info. Du får då ett dokument som beskriver arbetes förutsättningar lite mer i detalj. 

Här kan du läsa mer och så finns länkar till bildalbum från vårt arbete med lieslåtter. 

Tillagd i varukorgen